YAPC::Europe 2013 in Kiev

YAPC::Europe 2013 “Future Perl”

Twitter #ye2013    Facebook    RSS       Log in

Twitter #ye2013    Facebook    RSS       Log in

Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday

Monday, 12 August 2013

Time Main room Room 1 Room 2
10:00 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Opening. Day 1‎ (10 min, English) 130
10:10 Anton Berezin (‎Grrrr‎) - ‎YAPC::Europe 2014 Venue Announcement‎ (10 min, English) 127
10:20 Larry Wall (‎TimToady‎) - ‎Keynote‎ (60 min, English) 151
11:20 ‎Coffee break‎ (30 min)
11:50 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎25 Years of Perl in (about) 25 Minutes‎ (20 min, English) 131
12:10
12:20 Aaron Crane (‎arc‎) - ‎The Why and How of Redis‎ (20 min, English) 94 StrayTaoist - ‎perl 5 + moose = perl 7‎ (20 min, English) 36 Savio Dimatteo (‎darksmo‎) - ‎Combine multiple images and speed up your website with CSS::SpriteMaker‎ (20 min, English) 23
12:40
12:50 Peter Rabbitson (‎ribasushi‎) - ‎Benchmarking is *REALLY* hard‎ (20 min, English) 89 Salve J. Nilsen (‎sjn‎) - ‎Grassroot community improvement FTW‎ (50 min, English) 16 Curtis Poe (‎Ovid‎) - ‎Testing with Test::Class::Moose‎ (50 min, English) 39
13:10
13:20 Christian Karg (‎odrm‎) - ‎Perl6 is dead, long live Perl5‎ (20 min, English) 76
13:40 ‎Lunch‎ (60 min)
14:40 Jon Jensen (‎jon_jensen‎) - ‎Adventures in Perl packaging‎ (40 min, English) 65 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Rakudo Perl 6 on the JVM‎ (40 min, English) 44 Max Maischein (‎Corion‎) - ‎Implementing Two Factor Authentication‎ (40 min, English) 42
15:20
15:30 Salvador Fandiño (‎salva‎) - ‎Writing maintenable event driven programs with AnyEvent and Class::StateMachine‎ (40 min, English) 82 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎Bread::Board by example‎ (40 min, English) 34 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Perl 6 OO vs. Moose‎ (40 min, English) 37
16:10
16:20 Petya Kohts - ‎snaked: pure perl cron replacement‎ (20 min, English) 54 Denis Banovic (‎@bano99‎) - ‎Introduction to Method::Signatures‎ (20 min, English) 45 Nicholas Perez (‎nperez‎) - ‎CloudPAN: When you don't want to install modules to try them out‎ (20 min, English) 32
16:40 ‎Coffee break‎ (30 min)
17:10 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 1‎ (70 min, English) 123
18:20 ‎Kick-off party‎ (90 min)
19:50