YAPC::Europe 2013 in Kiev

YAPC::Europe 2013 “Future Perl”

Twitter #ye2013    Facebook    RSS       Log in

Twitter #ye2013    Facebook    RSS       Log in

Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday

Tuesday, 13 August 2013

Time Main room Room 1 Room 2
10:00 Viacheslav Tykhanovskyi (‎vti‎) - ‎Opening. Day 2‎ (10 min, English) 103
10:10
10:20 Zefram . - ‎API design by counterexample‎ (40 min, English) 89 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎ZeroMQ‎ (40 min, English) 25 Denis Banovic (‎@bano99‎) - ‎Perl in the Cloud‎ (40 min, English) 26
11:00 ‎Coffee break‎ (30 min)
11:30 DrForr - ‎DevOps for the Masses‎ (20 min, English) 75 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Dancer: Getting to Hello World‎ (20 min, English) 25 Reini Urban (‎rurban‎) - ‎‎Design decisions on p2‎ (70 min, English) 24
11:50
12:00 Curtis Poe (‎Ovid‎) - ‎Agile Companies Go P.O.P.‎ (40 min, English) 77 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Dancing Around the World‎ (40 min, English) 29
12:40
12:50 Tom Hukins - ‎Monitoring Your Code with Log4perl‎ (20 min, English) 60 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Is your software development process complete?‎ (20 min, English) 37 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Matt's PSGI Archive‎ (20 min, English) 30
13:10 ‎Lunch‎ (60 min)
14:10 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Concurrency, Parallelism and Asynchrony: Perl 6 plotting and prototyping‎ (40 min, English) 68 Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎Replacing Module::Build‎ (40 min, English) 47 Vyacheslav Matyukhin (‎mmcleric / berekuk‎) - ‎Questhub: a place to share your Perl quests‎ (40 min, English) 27
14:50
15:00 Richard Jelinek (‎the whip‎) - ‎HowTo: Perl as the most popular scripting language‎ (40 min, English) 70 Nicholas Perez (‎nperez‎) - ‎Serialization with Sereal: fast, compact, powerful. Pick three!‎ (40 min, English) 54 Moritz Lenz (‎moritz‎) - ‎Exceptional Perl 6 - Error handling and Reporting in Perl 6‎ (40 min, English) 23
15:40
15:50 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎State of the Velociraptor‎ (40 min, English) 125
16:30 ‎Coffee break‎ (30 min)
17:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 2‎ (70 min, English) 117
18:10 Viacheslav Tykhanovskyi (‎vti‎) - ‎River Cruise Essentials‎ (5 min, English) 112
18:15
18:45 ‎The River Cruise‎ (255 min)
23:00