Welcome to Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday | Sunday

Saturday, 23 August 2014

Time Vitosha Musala Rodopi
09:00 ‎Breakfast‎ (60 min)
10:00 Bradley Andersen (‎elohmrow‎) - ‎Regex 101‎ (50 min, English) [Beginner] 40 Torsten Raudssus (‎Getty‎) - ‎SyContent - Content in the Cloud with V8‎ (50 min, English) [Devops] 27 ignat ignatov - ‎Using Perl for autogeneration physical formulas‎ (20 min, English) [Success] 18
10:20
10:30 Laurent Dami (‎dami‎) - ‎SQL::Abstract::FromQuery‎ (20 min, English) [DB] 25
10:50
11:00 Tom Hukins - ‎HTTP Clients and Perl‎ (20 min, English) [Web] 35 Denis Banovic (‎@bano99‎) - ‎Docker with Perl - an Introduction‎ (20 min, English) [Devops] 51 Borislav Nikolov (‎jackdoe‎) - ‎Extreme (Elastic)Search‎ (20 min, English) [Success] 30
11:20
11:30 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Dancer and DBIx::Class‎ (50 min, English) [Web] 24 Marian Marinov (‎HackMan‎) - ‎Create your containers with perl‎ (50 min, English) [Devops] 64 Peter Rabbitson (‎ribasushi‎) - ‎SQL for accountants: understanding the beast via SpreadSheets‎ (50 min, English) [DB] 21
12:20 ‎Lunch‎ (60 min)
13:20 Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎Reading the layercake, an introduction to PerlIO‎ (20 min, English) [Other] 67 Naim Shafiyev (‎shafiev‎) - ‎Automatization Network infrastructure‎ (20 min, English) [Devops] 19 Rick Deller (‎PerlRick‎) - ‎Recruitment in Perl - The State of the Perl Recruitment Market‎ (20 min, English) [Community] 44
13:40
13:50 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Devops Logique‎ (50 min, English) [Devops] 30 Jose Luis Martinez Torres (‎JLMARTIN‎) - ‎Building an AWS SDK for Perl‎ (50 min, English) [Devops] 30 Salve J. Nilsen (‎sjn‎) - ‎Creative Perlmongership‎ (50 min, English) [Community] 27
14:40
14:50 osfameron - ‎Functional Pe(a)rls: Huey's Zipper‎ (50 min, English) [Functional] 74 Denis Banovic (‎@bano99‎) - ‎Perl in the Cloud - Update‎ (50 min, English) [Devops] 27 H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎CSV made easier for end-users‎ (50 min, English) [DB] 13
15:40 ‎Coffee Break‎ (30 min)
16:10 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 2‎ (60 min, ) [Single] 105
17:10 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Day 2 Keynote - State of the Velociraptor‎ (50 min, ) [Single] 107
18:00