Welcome to Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday | Sunday

Friday, 22 August 2014

Time Vitosha Musala Rodopi
09:30 ‎Registration and Attendees Meet and Greet‎ (90 min)
11:00 Marian Marinov (‎HackMan‎) - ‎Welcome to YAPC‎ (20 min, ) [Single] 79
11:20
11:30 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Perl 6 in context‎ (50 min, English) [Perl6] 21 John Lightsey - ‎Auditing and toughening as part of the Security Development Lifecycle‎ (50 min, English) [Devops] 54 Mihai Pop - ‎Perl Secret‎ (20 min, English) [Beginner] 36
11:50
12:00 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎Translation with context‎ (20 min, English) [Other] 35
12:20 ‎Lunch‎ (60 min)
13:20 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎Code I'm proud of‎ (20 min, English) [Success] 70 Alex Balhatchet (‎Kaoru‎) - ‎Geocoding the World (in Perl)‎ (20 min, English) [Geo] 39 Olivier Mengué (‎dolmen‎) - ‎Some Dist::Zilla::Plugin:: best practices‎ (20 min, English) [Best] 12
13:40
13:50 Curtis Poe (‎Ovid‎) - ‎How to Fake a Database Design‎ (50 min, English) [DB] 79 osfameron - ‎Adventures in civic hacking - FixMyStreet's Open311 support‎ (20 min, English) [Geo] 25 Max Maischein (‎Corion‎) - ‎Video and audio with Perl and DLNA (and Chromecast)‎ (20 min, English) [Success] 23
14:10
14:20 Ervin Ruci (‎eruci‎) - ‎A geo search engine in a few lines of perl‎ (20 min, English) [Geo] 24 Maroš Kollár (‎maros‎) - ‎Home Automation With Perl‎ (20 min, English) [Success] 26
14:40
14:50 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Rakudo Perl 6 and MoarVM Performance Advances‎ (50 min, English) [Perl6] 36 Simun Kodzoman (‎sime‎) - ‎Running Slovenian national video and audio archive on Perl Dancer.‎ (20 min, English) [Success] 34 StrayTaoist - ‎Open source deep sky images using perl‎ (20 min, English) [Success] 46
15:10
15:20 Luboš Kolouch (‎kolcon‎) - ‎Perl in Automotive Logistics‎ (20 min, English) [Success] 42 Sue Spence (‎virtualsue‎) - ‎Get Me to the Pub Please‎ (20 min, English) [Success] 36
15:40 ‎Coffee Break‎ (30 min)
16:10 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 1‎ (60 min, ) [Single] 105
17:10 Curtis Poe (‎Ovid‎) - ‎Day 1 Keynote - You're Killing Managers (Keep It Up)‎ (50 min, English) [Single] 105
18:00
19:00 ‎Official conference dinner‎ (300 min)
00:00