Welcome to Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday | Sunday

Sunday, 24 August 2014

Time Vitosha Musala Rodopi
09:00 ‎Breakfast‎ (60 min)
10:00 Kerstin Puschke (‎titanoboa‎) - ‎Behind the scenes of a grown-up web application‎ (20 min, English) [Web] 54 Tatsuro Hisamori (‎@myfinder‎) - ‎How to: more faster "make test"‎ (20 min, English) [Best] 33 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Dancer: Getting to Hello World‎ (20 min, English) [Web] 16
10:20
10:30 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎GOTO statement considered awesome‎ (50 min, English) [Perl6] 43 DrForr - ‎Shiny Happy Test Suites‎ (20 min, English) [Best] 22 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎OX & AngularJS - superheroic & hardworking frameworks for back- & frontend‎ (50 min, English) [Web] 42
10:50
11:00 Denis Banovic (‎@bano99‎) - ‎Easy debugging with Devel::hdb‎ (20 min, English) [Best] 26
11:20
11:30 Elizabeth Mattijsen (‎liz‎) - ‎C-Day Is Coming‎ (50 min, English) [Perl6] 26 Max Maischein (‎Corion‎) - ‎Web automation with WWW::Mechanize::PhantomJS‎ (50 min, English) [Best] 36 Susanne Schmidt (‎Su-Shee‎) - ‎MVC-templates-routes web frameworks - is that all there is?‎ (50 min, English) [Web] 58
12:20 ‎Lunch‎ (60 min)
13:20 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎Digest:SHA is broken‎ (20 min, English) [Other] 22 Xan Tronix (‎xan‎) - ‎Fake filesystems in pure Perl‎ (20 min, ) [Other] 53 Красимир Беров (‎berov‎) - ‎Ado - framework for web projects on Mojolicious‎ (20 min, English) [Web] 23
13:40
13:50 Paul Evans (‎LeoNerd‎) - ‎Asynchronous Programming with Futures‎ (50 min, English) [Functional] 59 Sawyer X - ‎Plack for Fun and Profit (But Mostly Profit)‎ (50 min, English) [Web] 64 David Verdin (‎tusker‎) - ‎Sympa : a mailing lists manager and more‎ (50 min, English) [Success] 6
14:40
14:50 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Adventures in Perl 6 Asynchrony‎ (50 min, English) [Perl6] 51 Upasana Shukla (‎upasana‎) - ‎Structured exceptions in Moose‎ (50 min, English) [Other] 44 Laurent Dami (‎dami‎) - ‎App::AutoCRUD‎ (50 min, English) [DB] 21
15:40 ‎Coffee Break‎ (30 min)
16:10 Sawyer X - ‎Day 3 Keynote - The Joy In What We Do‎ (50 min, ) [Single] 99
17:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 3‎ (60 min, ) [Single] 98
18:00