Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday

Tuesday, 21 August 2012

Time Frankfurt.pm booking.com cPanel XING
10:00 Renee Bäcker (‎reneeb‎) - ‎Announcements‎ (5 min, ) 123
10:05
10:10 Curtis Poe (‎Ovid‎) - ‎Agile Companies Go P.O.P.‎ (40 min, English) 146
10:50 ‎Coffee break‎ (30 min)
11:20 Salve J. Nilsen (‎sjn‎) - ‎A discussion on how to organize a Perl Mongers group‎ (40 min, English) 37 Clinton Gormley (‎DrTech‎) - ‎To infinity and beyond: Storing your Moose herd in ElasticSearch‎ (40 min, English) 90 Stefan Seifert (‎Nine‎) - ‎Threading support in Parrot‎ (40 min, English) 24 marc chantreux (‎eiro‎) - ‎MARC::MIR: a PSGI for library sciences‎ (40 min, English) 12
12:00
12:10 Sawyer X - ‎Asynchronous programming FTW!‎ (40 min, English) 101 Damien Krotkine (‎dams‎) - ‎Easy Logging : a Message::Passing use case‎ (40 min, English) 40 John Scoles (‎byterock‎) - ‎Authentication and Authorization in Mojolicious‎ (40 min, English) 33 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎POSIX::1003‎ (40 min, English) 19
12:50 ‎Lunch time‎ (85 min)
14:15 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎Packaging basics‎ (20 min, English) 65 Bernd Ulmann (‎vaxman‎) - ‎Array programming for mere mortals‎ (20 min, English) 67 JJ Allen - ‎OpenERP and Perl‎ (20 min, English) 21 John Scoles (‎byterock‎) - ‎Basic DBI‎ (20 min, English) 9
14:35
14:45 JJ Allen - ‎CPAN Dependency Heaven‎ (20 min, English) 43 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎Bringing Perl to a Younger Generation‎ (20 min, English) 60 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎The joy of breaking stuff‎ (20 min, English) 67 Alberto Simões (‎ambs‎) - ‎Building C/C++ libraries and applications with Module::Build‎ (20 min, English) 28
15:05
15:15 Peter Shangov (‎pshangov‎) - ‎Building private CPANs‎ (20 min, English) 48 Darko Obradovic - ‎SNA::Network - Social Network Analysis with Perl‎ (20 min, English) 26 Abigail - ‎Get More Out Of Your Meetings‎ (20 min, English) 39 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎The Fallacies of Distributed Computing‎ (20 min, English) 66
15:35 ‎Coffee break‎ (30 min)
16:05 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Distributed Daemon Discovery‎ (40 min, English) 71 Gordon Banner (‎gordon‎) - ‎A Survey of NoSQL‎ (40 min, English) 65 Damien Krotkine (‎dams‎) - ‎Dancer 2 : official status‎ (40 min, English) 23 Martin Becker (‎martin‎) - ‎Ternary Logic and Digital Computing‎ (40 min, English) 23
16:45
16:55 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Lightning Talks Day 2‎ (60 min, ) 148
17:55
18:00 ‎Engineers & Beers - Sponsored by Booking.com‎ (120 min)
20:00
Platin Sponsors Gold Sponsors Silver Sponsors Sponsors

Want to sponsor YAPC::EU? See the sponsor packages