Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 24 November 2012

Time Bytemark Theatre: L1 1 Booking Theatre L2 2 OpusVL L3 3 Motortrak/Eligo W1 4 Petamem W2 5
09:20 ‎Opening Address‎ (10 min)
09:30 Richard Jelinek (‎the whip‎) - ‎My 16 of 25 - A Healthy(?) Schizophrenic View on Perl‎ (20 min, English) 36 Paul Evans (‎LeoNerd‎) - ‎The Past, The Present and The Future‎ (20 min, English) 26 Tom Molesworth - ‎EntityModel - crossing the language barrier‎ (20 min, English) 20
09:50 Ian Norton (‎idn‎) - ‎Learning Perl Together‎ (60 min, English) 11 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Introduction to OO Perl with Moose‎ (60 min, English) 39
10:00 Piers Cawley (‎pdcawley‎) - ‎YARRR! Plunderin' Programming' Paradigms Fer Profit!‎ (50 min, English) 48 Richard Jelinek (‎the whip‎) - ‎My 16 of 25 - The Aftermath Discussion‎ (20 min, English) 7 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Debugging and Exploration in Perl 6‎ (50 min, English) 5
10:20
10:30 James Aitken (‎LoonyPandora‎) - ‎Documentation For Fun And Profit‎ (20 min, English) 27
10:50 ‎Coffee Break‎ (30 min)
11:20 Aaron Crane (‎arc‎) - ‎Calamitous Context: Stop Breaking My Code!‎ (20 min, English) 28 Ulrich Habel (‎rhaen‎) - ‎Deployment - there is no single server‎ (50 min, English) 30 Neil Bowers - ‎Reviewing CPAN Modules‎ (50 min, English) 18 Ian Norton (‎idn‎) - ‎Learning Perl Together (2)‎ (60 min, English) 11 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Introduction to OO Perl with Moose (2)‎ (60 min, English) 39
11:40
11:50 Matthew Bloch - ‎How Bytemark built a cloud hosting system without buzzwords‎ (20 min, English) 30
12:10
12:20 David Cantrell (‎DrHyde‎) - ‎Unit testing: you ain't doing it and you should‎ (50 min, English) 59 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Data::Query - from vapour to reality‎ (50 min, English) 36 Elena Bolshakova (‎helena‎) - ‎Looking into the program‎ (20 min, English) 18 Duncan Garland - ‎Workshop: Introduction To Template::Toolkit‎ (50 min, English) 12
12:40
12:50 Torsten Raudssus (‎Getty‎) - ‎Moving the needle or what I (should have) learned at DuckDuckGo‎ (20 min, English) 4
13:10 ‎Lunch‎ (60 min)
14:10 Tomas Doran (‎t0m‎) - ‎Messaging, interoperability and log aggregation - a new framework‎ (50 min, English) 40 Pedro Figueiredo (‎pfig‎) - ‎The problem with Perl‎ (20 min, English) 36 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Adventure games, the eventful way‎ (50 min, English) 8 Andrew Solomon - ‎Web development using Dancer‎ (120 min, English) 15 Ian Norton (‎idn‎) - ‎Learning Perl Together - Surgery‎ (60 min, English) 3
14:30
14:40 Oleg Komarov (‎komarov‎) - ‎Reliable cron jobs in distributed environment‎ (20 min, English) 34
15:00
15:10 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Fast, furious, fatpacked and fun‎ (50 min, English) 50 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Twenty Five Years of Perl in Twenty Five (ish) Minutes‎ (20 min, English) 35 James Laver (‎jjl‎) - ‎Lovecraftian Perl - redux‎ (20 min, English) 4
15:30
15:40 Kaitlyn Parkhurst - ‎Config::Loader - Configuration Is Fun‎ (20 min, ) 20 Torsten Raudssus (‎Getty‎) - ‎Extend DuckDuckGo with DuckDuckHack‎ (20 min, English) 9
16:00
16:10 Mike Whitaker (‎Penfold‎) - ‎The state of the Perl jobs market II‎ (50 min, English) 43 James Laver (‎jjl‎) - ‎What I learned from other technologies‎ (20 min, English) 32 Kaitlyn Parkhurst - ‎DBIx::Class:: Schema::Config - because why didn't this exist already?‎ (20 min, English) 22
16:30
17:00
17:10 ‎Lightning Talks‎ (75 min)
18:25 ‎Closing Notes‎ (5 min)
18:30
19:00 ‎Social Event‎ (270 min)
23:30

Sponsors

Corporate

antibodyMX

Booking.com

Bytemark Hosting

Eligo Recruitment

Evozon Software

Exonetric

magnum Solutions

Motortrak

Nestoria

Net-A-Porter

Opus VL

Petamem

Shadowcat
      Systems Limited

Community

Enlightened Perl Organisation

Bar design at the bottom of the page