Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Friday, 8 May 2015

Time Stage
10:00 David Zurborg - ‎Writing candy webservices with Dancer2::Plugin::CRUD‎ (40 min, Deutsch) 11
10:40
10:50 Sawyer X (‎Sawyer X‎) - ‎Modern web scraping‎ (40 min, English) 11
11:30
11:40 Steffen Winkler (‎STEFFENW‎) - ‎Locale-TextDomain-OO was hat sich getan?‎ (20 min, Deutsch) 8
12:00 ‎Mittagspause‎ (90 min)
13:30 Helmut Wollmersdorfer (‎wollmers‎) - ‎Tuning von Algorithm::Diff‎ (10 min, Deutsch) 10
13:40
13:50 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Perl 6 funktional‎ (40 min, Deutsch) 9
14:30
14:40 Rolf Langsdorf (‎LanX‎) - ‎Perl IDEs am Beispiel Emacs‎ (40 min, Deutsch) 3
15:20 ‎Lightningtalks und B├╝cherverlosung‎ (50 min)
16:10