Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Thursday, 27 March 2014

Time Stage
09:30 Denis Banovic (‎@bano99‎) - ‎Easy debugging with Devel::hdb‎ (20 min, English) [Warenannahme] 13
09:50
09:55 Ralf Peine (‎jpr65‎) - ‎PORF Practice‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 13
10:15
10:20 Ralf Peine (‎jpr65‎) - ‎PORF or the magic of eval‎ (40 min, Deutsch) [Warenannahme] 11
11:00
11:05 Jürgen Peters (‎tauli‎) - ‎Statische Typsysteme in funktionalen Sprachen‎ (40 min, Deutsch) [Warenannahme] 14
11:45
11:50 Steffen Ullrich - ‎TLS mit Perl (IO::Socket::SSL)‎ (40 min, Deutsch) [Warenannahme] 21
12:30 ‎Mittagspause‎ (90 min)
14:00 Johann Rolschewski (‎jorol‎) - ‎Catmandu - the data toolkit‎ (10 min, Deutsch) [Warenannahme] 13
14:10
14:15 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎GCL in Beispielen‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 13
14:35
14:40 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Dancer und DBIx::Class‎ (40 min, Deutsch) [Warenannahme] 20
15:20
15:25 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Devops Logique‎ (40 min, English) [Warenannahme] 9
16:05 ‎Kaffeepause‎ (30 min)
16:35 Max Maischein (‎Corion‎) - ‎Webautomation mit WWW::Mechanize::PhantomJS‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 22
16:55
17:00 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎removing the uppercase(ß) == SS hack in Unicode‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 16
17:20
17:25 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Complete Programming‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme]
17:45
17:50 ‎‎Lightning Talks 2‎ (55 min)
18:45
19:00 ‎Social Event, sponsored by XING‎ (270 min)
23:30