Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Friday, 28 March 2014

Time Stage
09:30 Mathias Weidner - ‎Das Modul WebService::Leanpub‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 10
09:50
09:55 Rolf Langsdorf (‎LanX‎) - ‎Extending Syntax - Functional Programming meets Macros‎ (40 min, Deutsch) [Warenannahme] 14
10:35
10:40 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Interchange6 - Open Source Shop Machine‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 18
11:00
11:05 Sawyer X - ‎Dancer status 2014‎ (20 min, English) [Warenannahme] 22
11:25
11:30 Boris Däppen (‎borisd‎) - ‎Sicheres Deployment mit Pinto‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 17
11:50 ‎Mittagspause‎ (60 min)
12:50 Boris Däppen (‎borisd‎) - ‎Philosophische Auseinandersetzung mit Software-Tests‎ (40 min, Deutsch) [Warenannahme] 20
13:30
13:35 Sawyer X - ‎XS Fun‎ (20 min, English) [Warenannahme] 18
13:55
14:00 Curtis Poe (‎Ovid‎) - ‎Testing Lies - The Worst Lies Are The Ones We Tell Ourselves‎ (40 min, English) [Warenannahme] 24
14:40 ‎Kaffeepause‎ (15 min)
14:55 ‎‎Lightning Talks 3‎ (45 min)
15:40 ‎‎Abschlussveranstaltung‎ (45 min)
16:25