Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Wednesday, 26 March 2014

Time Stage Café Tutorium
09:00 ‎Registrierung‎‎ (60 min)
10:00
10:05 ‎Begrüßung‎ (10 min)
10:15
10:20 Johann Rolschewski (‎jorol‎) - ‎Perl & Bibliotheken‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 8 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎REST – you're doing it right‎ (105 min, Deutsch) [Kargah] 9
10:40
10:45 Tobias Leich (‎froggs‎) - ‎Modulversionierung in Perl 6‎ (10 min, Deutsch) [Warenannahme] 13
10:55
11:00 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Perl 6 in Kontext‎ (40 min, Deutsch) [Warenannahme] 15
11:40
11:45 Tobias Leich (‎froggs‎) - ‎Slangs in Perl 6‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 12
12:05 ‎Mittagspause‎ (92 min)
13:37 Kerstin Puschke (‎titanoboa‎) - ‎Entwicklungsprozess und Architektur einer gewachsenen Webanwendung‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 17 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎REST – you're doing it right (2)‎ (68 min, Deutsch) [Kargah] 9
13:57
14:00 Nils Diewald (‎Akron‎) - ‎Hook into the Rainbow: Writing Plugins for Mojolicious‎ (40 min, English) [Warenannahme] 6
14:40
14:45 Renee Bäcker (‎reneeb‎) - ‎OTRS-Pakete ausgiebig testen und "verifizieren"‎ (40 min, Deutsch) [Warenannahme] 7
15:25 ‎Kaffeepause‎ (30 min)
15:55 Steffen Winkler (‎STEFFENW‎) - ‎Testen von Binärdaten‎ (20 min, Deutsch) [Warenannahme] 9
16:15
16:20 Sebastian Willing (‎sewi‎) - ‎Log Everything... und dann?‎ (40 min, Deutsch) [Warenannahme] 20
17:00
17:05 ‎‎Lightning Talks 1‎ (35 min)
17:40
17:45 Torsten Raudssus (‎Getty‎) - ‎Moving the Needle‎ (40 min, Deutsch) [Warenannahme] 6
18:25