The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
Tatsuhiko Miyagawa (‎miyagawa‎) ‎Carton/cpanm Hands-on‎ English 60 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 30 November 2013

Time Lecture Theatre 1 Lecture Theatre 2 Lecture Room 3 Workshop Room 1 Workshop Room 2
09:20 ‎Opening notes from Mark Keating‎ (10 min)
09:30 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎A Productivity Enhancing Perl Environment‎ (20 min, English) 61 StrayTaoist - ‎Open source deep sky images using perl‎ (20 min, English) 13 John Davies - ‎Bug driven documentation‎ (20 min, English) 13 Ian Norton (‎idn‎) - ‎Learning Perl Together‎ (120 min, English) 9 Duncan Garland - ‎Workshop: Introduction To Template::Toolkit‎ (120 min, English) 1
09:50
10:00 Paul Evans (‎LeoNerd‎) - ‎Why Is All The RAM Gone?‎ (20 min, English) 51 Theo van Hoesel (‎vanHoesel‎) - ‎Clash of the Slashes‎ (20 min, English) 10 Richard Foley (‎richard‎) - ‎PMSE - A Reference SNLP Software. In Perl!‎ (20 min, English) 11
10:20
10:30 Zefram . (‎Zefram‎) - ‎Lisp on Parrot‎ (50 min, English) 18 Barbie - ‎The Future of CPAN Testers‎ (50 min, English) 23 Daniel Perrett - ‎Test::Proto - QA Sugar for any* validation problem‎ (60 min, English) 23
11:20
11:30 ‎Morning Coffee from OPUS VL‎ (30 min)
12:00 Tim Bunce - ‎Profiling memory usage‎ (50 min, English) 30 James Laver (‎jjl‎) - ‎Why I still Perl (1 of 3 run back to back)‎ (20 min, English) 28 Mike Friedman (‎friedo‎) - ‎The Perl API for the Mortally Terrified‎ (50 min, English) 17 Andrew Ford - ‎Perl debugger workshop‎ (60 min, English) 15 Andrew Solomon - ‎Dancer2 - see schedule for breaks‎ (60 min, English) 13
12:20 James Laver (‎jjl‎) - ‎Inside the Gin Palace: Elegance and Perl (2 of 3 run back to back)‎ (20 min, English) 28
12:40 James Laver (‎jjl‎) - ‎You Don't Know Perl (3 of 3 run back to back)‎ (20 min, English) 31
12:50
13:00 ‎Lunch‎ (60 min)
14:00 Tatsuhiko Miyagawa (‎miyagawa‎) - ‎Managing CPAN dependencies with Carton‎ (50 min, English) 41 Aaron Crane (‎arc‎) - ‎The Why and How of Redis‎ (20 min, English) 23 Dominic Humphries (‎djh‎) - ‎git for subversion users‎ (60 min, English) 16 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Modern Perl for Non-Perl Programmers: See schedule for breaks‎ (90 min, English) 14 Andrew Solomon - ‎Dancer2 - see schedule for breaks (2)‎ (90 min, English) 13
14:20
14:30 Kaitlyn Parkhurst - ‎Managing Daemons with Perl‎ (20 min, English) 23
14:50
15:00 Tom Hukins - ‎OpenStreetMap for Perl Developers‎ (20 min, English) 38 Mike Chamberlain - ‎Adventures in Continuous Deployment‎ (20 min, English) 37
15:20
15:30 ‎Afternoon Coffee from Bytemark‎ (30 min)
16:00 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎MST: The Long Talk‎ (50 min, ) 47 Zefram . (‎Zefram‎) - ‎progress report on leap seconds‎ (50 min, English) 6 kevin dawson (‎bowtie‎) - ‎App::Midgen, from an idea to reality, with the ad of the community or peeking at the toolchain‎ (20 min, English) 5 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Modern Perl for Non-Perl Programmers: See schedule for breaks (2)‎ (30 min, English) 14 Andrew Solomon - ‎Dancer2 - see schedule for breaks (3)‎ (90 min, English) 13
16:20
16:30 Tim Retout - ‎How not to parse search queries‎ (20 min, English) 18
16:50
17:00 ‎Jobs Panel‎ (25 min) Neil Bowers - ‎Identifying CPAN modules that may be candidates for adoption‎ (20 min, English) 15
17:20
17:25
17:30 Theo van Hoesel (‎vanHoesel‎) - ‎Dutch Perl Workshop 2014‎ (5 min, English) 10
17:35 ‎Lightning Talks‎ (45 min)
18:20 ‎Closing Notes‎ (10 min)
18:30 ‎Evening Social by Net-A-Porter, Antibody, Shadowcat, Evozon and Science Photo Library‎ (180 min)
21:30

Sponsors

Corporate

Active Securities

antibodyMX

Bytemark Hosting

CV Library

Eligo

Evozon

Exonetric

magnum Solutions

Nestoria

Net-A-Porter Group

OpusVL

Petamem logo

Science Photo Library

Shadowcat
      Systems Limited

Community

Enlightened Perl Organisation

Perl6 Community

The Perl Foundation