Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday | Saturday

Friday, 11 March 2016

Time DATEV
09:10 Martin Kutter - ‎Open Source in der DATEV-Entwicklung‎ (20 min, Deutsch) 10
09:30
09:35 steve mynott (‎itz‎) - ‎Simple Perl 6 Fractals and Concurrency‎ (20 min, English) 10
09:55
10:00 Steffen Ullrich - ‎Statemachine für bessere Wiederverwendbarkeit von Modulen‎ (40 min, Deutsch) 14
10:40
10:50 ‎Coffee break‎ (30 min)
11:20 Wolfgang Schemmel (‎Perleone‎) - ‎Extracting table data from PDF‎ (20 min, English) 10
11:40 Mickey Nasriachi (‎Mickey‎) - ‎PONAPI: Let's REST‎ (20 min, English) 12
12:00
12:10 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎DBIx::Class effektiv nutzen‎ (40 min, Deutsch) 13
12:50
13:00 ‎Lunch‎ (60 min)
14:00 Richard Jelinek (‎TheWhip‎) - ‎KI: Wie testet man ein Hirn?‎ (20 min, Deutsch) 10
14:20
14:25 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎Measure::Everything‎ (20 min, Deutsch) 9
14:45
14:50 Helmut Wollmersdorfer (‎wollmers‎) - ‎Tuning Algorithm::Diff revisited‎ (10 min, Deutsch) 8
15:00 Renee Bäcker (‎reneeb‎) - ‎Rückblick und Ausblick‎ (10 min, Deutsch) 10
15:10
15:15 ‎Coffee break‎ (30 min)
15:45 Moritz Lenz (‎moritz‎) - ‎Lightning Talks‎ (25 min, Deutsch) 7
16:10 Moritz Lenz (‎moritz‎) - ‎Veranstaltungsende / Closing of Conference‎ (20 min, Deutsch) 7
16:30
19:00 ‎Individual dinner‎ (120 min)
21:00