Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday

Saturday, 25 May 2013

Time Room 1
10:00 Tadeusz Sośnierz (‎tadzik‎) - ‎Opening - The Day of Talks‎ (10 min, English) 4
10:10 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎perl5i - best of CPAN in one distro‎ (20 min, English) 6
10:30
10:40 Piotr Roszatycki (‎Dexter‎) - ‎Plack::App::Proxy - superglue for HTTP applications‎ (20 min, English) 3
11:00 ‎Saturday coffee break‎ (30 min)
11:30 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Agents, brains, and flying robots‎ (40 min, English) 6
12:10
12:20 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Rakudo Perl 6: To the JVM and beyond!‎ (40 min, English) 7
13:00 ‎Lunch break‎ (90 min)
14:30 Waldemar Biernacki (‎francisco‎) - ‎The Seal – Postgres Database Browser‎ (40 min, English) 6
15:10
15:20 Piotr Fusik (‎0xF‎) - ‎The Ć Programming Language‎ (40 min, English) 4
16:00
16:15 ‎Lightning talks‎ (45 min)
17:00
18:00 ‎Social event‎ (240 min)
22:00