Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Thursday, 14 March 2013

Time room1
09:30 Steffen Ullrich - ‎Trafficinspektion und -manipulation mit Net::IMP‎ (40 min, Deutsch) 23
10:10
10:15 Steffen Ullrich - ‎APP::Proxy_HTTP_IMP - ein HTTP-Proxy zur Datenmanipulation und -inspektion‎ (40 min, Deutsch) 29
10:55
11:00 Elena Bolshakova (‎helena‎) - ‎Devel::YCallTrace -- noch ein anderes Werkzeug zur Analyse von Perl Programmen‎ (20 min, Deutsch) 32
11:20
11:25 Max Maischein (‎Corion‎) - ‎Zweifaktor Authentifizierung mit Google Authenticator‎ (40 min, Deutsch) 29
12:05 ‎Mittagspause‎ (80 min)
13:25 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎App-TimeTracker, Metaprogramming & Method Modifiers‎ (20 min, Deutsch) 27
13:45
13:50 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎ZeroMQ, AnyEvent & Perl‎ (40 min, Deutsch) 31
14:30
14:35 Jan Hartung (‎Egga‎) - ‎Time is Money‎ (20 min, ) 28
14:55
15:00 ‎Kaffeepause‎ (30 min)
15:30 jonasbn - ‎Stackato, a cloud solution for Perl‎‎ (40 min, English) 27
16:10
16:15 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Wir tanzen um die Welt!‎ (20 min, Deutsch) 25
16:35
16:40 Andreas Hetey - ‎Lightning Talks - Session II‎ (45 min, ) 32
17:25
19:30 ‎Social Event‎ (240 min)
23:30