Mojoconf 2014 - Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Saturday, 24 May 2014

Time Mojo
09:00 ‎Signup and registration‎ (60 min)
10:00 Sebastian Riedel - ‎What's new in Mojolicious 5.0‎ (30 min, English) [Main]
10:30
10:40 Erik Johansen (‎uniejo‎) - ‎Mojolicious and websockets‎ (40 min, English) [Main]
11:20 ‎Coffee break‎ (20 min)
11:40 Dotan Dimet (‎dotandimet‎) - ‎Mojolicious Is my CandyCrack‎ (20 min, English) [Main]
12:00
12:10 Nils Diewald (‎Akron‎) - ‎Where is my Balloon? Adding Search Capabilities to Mojolicious Apps‎ (20 min, English) [Main]
12:30
12:40 Dagfinn Reiersøl - ‎Refactoring tools for Perl code‎ (20 min, English) [Main]
13:00 ‎Lunch‎ (60 min)
14:00 Richard Elberger (‎riche‎) - ‎Case Study: The Move from Axis2 to Mojo‎ (20 min, English) [Main]
14:20
14:30 Joel Berger (‎jberger‎) - ‎Code Reuse in a Non-Blocking Application‎ (40 min, English) [Main]
15:10
15:20 Jan Henning Thorsen (‎batman‎) - ‎How to minify assets (css, javascript, ...) for Mojolicious‎ (40 min, English) [Main]
16:00 ‎Coffee break‎ (20 min)
16:20 ‎Mystery talk‎ (40 min)
17:00
17:10 Marcus Ramberg (‎marcus‎) - ‎Building Convos, a modern IRC client for your browser‎ (40 min, ) [Main]
17:50
18:00 ‎Lightning talks‎ (30 min)
18:30 ‎Social event at Kulturhuset‎ (540 min)
03:30