Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday

Saturday, 17 May 2014

Time Room 1
10:00 Filip Sergot (‎sergot‎) - ‎Opening - The Day of Talks‎‎ (10 min, English) 2
10:10 Tobias Leich (‎froggs‎) - ‎Module versioning in Perl 6‎ (20 min, English) 3
10:30
10:40 Lukasz Lipski (‎blindluke‎) - ‎Twists and turns of turn based games‎ (20 min, English) 3
11:00 ‎Saturday coffee break‎‎ (30 min)
11:30 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Mandarin Chinese: the good parts‎ (40 min, English) 3
12:10
12:20 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Reactive Programming in Perl 6‎ (40 min, English) 4
13:00 ‎Lunch break‎ (90 min)
14:30 liz - ‎How The Camel Is De-Cocooning‎ (40 min, English) 3
15:10
15:20 Przemek Wesołek (‎pwes‎) - ‎When TeX met Perl: two crazy languages and their sane marriage‎ (20 min, English) 4
15:40
16:00 ‎Lighting talks‎ (45 min)
16:45
18:00 ‎Social event‎ (240 min)
22:00