Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 3 December 2016

Time Lecture Theatre 1 Lecture Theatre 2 Room 1 Workshop Room 1
09:10 Paul Evans (‎LeoNerd‎) - ‎Custom Keyword Plugins‎ (50 min, English) 9 John Davies - ‎Broken HTML, Broken Parsers, Broken Docs‎ (20 min, English) 8 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Modern Perl Catch-Up‎ (110 min, English) 24 Andrew Solomon (‎illy‎) - ‎Crash course on Perl, the Universe and Everything‎ (110 min, English) 3
09:30 ‎Break‎ (10 min)
09:40 Oliver Gorwits - ‎Netdisco: a 16 year old Modern Perl app‎ (20 min, English) 13
10:00 ‎Break‎ (10 min) ‎Break‎ (10 min)
10:10 Theo van Hoesel (‎vanHoesel‎) - ‎Making the 'First Hard Thing' easy – HTTP Caching done right‎ (20 min, English) 8 Brandon Walts - ‎Perl meets big data and high performance computing with the eHive framework.‎ (20 min, English) 17
10:30 ‎Break‎ (10 min)
10:40 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Making your website seem faster with HTTP/1.1 and HTTP/2‎ (20 min, English) 22
11:00 ‎Coffee Break (Sponsored by OpusVL)‎ (30 min)
11:30 Stefan Seifert (‎Nine‎) - ‎Web development and Perl 6‎ (20 min, English) 22 Job van Achterberg (‎jkva‎) - ‎Automatica11y: Automated web accessibility testing‎ (50 min, English) 11 DrForr - ‎Introducing Perl 6 (part 1)‎ (80 min, English) 9
11:50 ‎Break‎ (10 min) ‎Break‎ (10 min)
12:00 JJ Allen - ‎GDPR for Developers‎ (20 min, English) 11 Max Maischein (‎Corion‎) - ‎Modern OpenGL with Perl‎ (20 min, English) 19
12:20 ‎Break‎ (10 min) ‎Break‎ (10 min) ‎Break‎ (10 min)
12:30 Sawyer X - ‎Optimizing your Dancer2 and Plack apps‎ (20 min, English) 17 David Farrell (‎dnmfarrell‎) - ‎Testing Application Axioms‎ (20 min, English) 13 Mohammad Anwar (‎manwar‎) - ‎Journey from CPAN user to CPAN contributor‎ (20 min, English) 10
12:50 ‎Lunch‎ (70 min)
14:00 Neil Bowers (‎NEILB‎) - ‎How does CPAN work?‎ (50 min, English) 17 Steven Goodwin - ‎Can you really write your own "Skype in the browser" in an afternoon?‎ (50 min, English) 17 Andrew Solomon (‎illy‎) - ‎Learn Web Development with Dancer‎ (110 min, English) 10 DrForr - ‎Introducing Perl 6 (part 2)‎ (50 min, ) 5
14:50 ‎Break‎ (10 min) ‎Break‎ (10 min) ‎Break‎ (10 min)
15:00 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎The raptor and the butterfly‎ (50 min, English) 26 Rolf Langsdorf (‎LanX‎) - ‎Emacs as Perl IDE‎ (50 min, English) 6 Martin Berends (‎mberends‎) - ‎Docker workshop (part 1)‎ (50 min, English) 10
15:50 ‎Coffee Break (Sponsored by CVLibrary)‎ (30 min)
16:20 Juan Julián Merelo-Guervós (‎jmerelo‎) - ‎Teaching programming: let's do it right‎ (50 min, English) 25 Lacey Powers - ‎PostgreSQL: Frequently Delivered Answers‎ (50 min, ) 12 Jens Rehsack (‎Sno‎) - ‎Cross Compiling For Perl Hackers‎ (50 min, English) 4 Martin Berends (‎mberends‎) - ‎Docker workshop (part 2)‎ (70 min, ) 7
17:10 ‎Break‎ (5 min) ‎Break‎ (5 min) ‎Break‎ (5 min)
17:15 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Error(s) Free Programming‎ (20 min, English) 31 DrForr - ‎Ten Things You Need To Know About Perl 6‎ (20 min, English) 13 Raja Renga Bashyam - ‎Anoman - A custom report frame work to fetch & analysis of linear data in a customizable way‎ (20 min, English) 1
17:30
17:35 ‎Break‎ (5 min)
17:40 ‎Lightning Talks‎ (30 min)
18:10 ‎Changes (Wrap of LPW)‎ (15 min)
18:25
19:00 ‎After Event (Sponsored by Perl Careers)‎ (210 min)
22:30

Sponsors

Corporate

Adzuna     Booking.com     CV Library     Eligo     geek University     magnum Solutions     OpusVL     Perl Careers     Science Photo Library     Shadowcat
      Systems Limited

Community

Enlightened Perl Organisation     FlossUK     Perl6 Community     Perl Weekly